ik help graag waar ik kan


Kan ik u helpen? Als agile projectmanager, product owner, scrum master of adviseur “Marketing met ICT”.

Ik heb een achtergrond in de Bestuurlijke Informatiekunde (drs) en heb aanvullend in de VS een Masters gehaald in Technology & Human Affairs (MSc). In 1996 was ik mede-oprichter van Evident Interactive. We bouwden het bedrijf in 4 jaar uit naar 25 medewerkers. Daarna werd ik Hoofd Nieuwe Media bij BNN en na enkele jaren als Marketing Manager bij een softwareleverancier te hebben gewerkt, was ik 7,5 jaar in dienst bij Ordina. Als Principal Expert gaf ik daar richting aan 20 Digital Projectmanagers. Met veel plezier en energie werk ik sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf Keyfactor. Ik ben dankbaar en trots op mijn opgedane ervaring bij klanten Rijksoverheid, Philips, KPN, Heineken, Rabobank, Eneco, Centraal Beheer en diverse MKB-bedrijven.

Kan ik u helpen? Als projectmanager, product owner, scrum master of adviseur “Marketing met ICT”.

Ik heb een achtergrond in de Bestuurlijke Informatiekunde (drs) en heb aanvullend in de VS een Masters gehaald in Technology & Human Affairs (MSc). In 1996 was ik mede-oprichter van Evident Interactive. We bouwden het bedrijf in 4 jaar uit naar 25 medewerkers. Daarna werd ik Hoofd Nieuwe Media bij BNN en na enkele jaren als Marketing Manager bij een softwareleverancier te hebben gewerkt, was ik 7,5 jaar in dienst bij Ordina. Als Principal Expert gaf ik daar richting aan 20 Digital Projectmanagers. Met veel plezier en energie werk ik sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf Keyfactor. Ik ben dankbaar en trots op mijn opgedane ervaring bij klanten Rijksoverheid, Philips, KPN, Heineken, Rabobank, Eneco en diverse MKB-bedrijven.

Stuur me een berichtje

Uw naam

Uw e-mail

Bedrijfsnaam

Uw bericht


of bel me direct

+31(0)6-10278843

 

Postadres:
Keyfactor
P.P.N. Kramer (Pieter)
Barchman Wuytierslaan 156
3818 LM Amersfoort
KVK: 66109272
BTW: NL160464286B02