ik help graag waar ik kan


Met een achtergrond in de Bestuurlijke Informatiekunde (drs) en een Masters in Technology & Human Affairs (MSc) in St.Louis USA, startte ik in 1996 met 2 compagnons Evident Interactive. We bouwden het bedrijf uit naar 25 medewerkers, waarna ik mijn aandelen verkocht en bij BNN ging werken als Hoofd Nieuwe Media. Enkele jaren later was ik ruim 7 jaar in dienst bij Ordina. Als Principal Expert gaf ik daar richting aan 20 Digital Projectmanagers.

Met veel plezier werk ik sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf Keyfactor.nl. Ik ben dankbaar voor mijn ervaring bij Rijksoverheid, Philips, KPN, Heineken, Rabobank, Eneco, Centraal Beheer, Robeco, NS, Essent.

Naast de behaalde resultaten ben ik het meest trots op de ontwikkeling van de mensen waarmee ik samenwerk en dat opdrachtgevers mij aanbevelen en mij nogmaals inhuren.

Met een achtergrond in de Bestuurlijke Informatiekunde (drs) en een Masters in Technology & Human Affairs (MSc) in St.Louis USA, startte ik in 1996 met 2 compagnons Evident Interactive. We bouwden het bedrijf uit naar 25 medewerkers, waarna ik mijn aandelen verkocht en bij BNN ging werken als Hoofd Nieuwe Media. Enkele jaren later was ik ruim 7 jaar in dienst bij Ordina. Als Principal Expert gaf ik daar richting aan 20 Digital Projectmanagers.

Met veel plezier en energie werk ik sinds 2016 vanuit mijn eigen bedrijf Keyfactor.nl. Ik ben dankbaar voor mijn ervaring bij Rijksoverheid, Philips, KPN, Heineken, Rabobank, Eneco, Centraal Beheer, Robeco, NS, Essent.

Naast de behaalde resultaten ben ik het meest trots op de ontwikkeling van de mensen waarmee ik samenwerk en dat sommige opdrachtgevers mij aanbevelen en mij nogmaals inhuren.

 

Contact


Tel: +31(0)6-10278843

E-mail: Pieter@keyfactor.nl

Postadres:
Keyfactor.nl
P.P.N. Kramer (Pieter)
Barchman Wuytierslaan 156
3818 LM Amersfoort
KVK: 77376854
BTW: NL003187839B85